Cookies
ElektronicaWeb gebruikt cookies voor de volgende doeleinden:

Meer informatie?
Lees ons Privacy statement. Akkoord

GoPro WiFi instellen (Hero4)

39 beoordelingen
GoPro WiFi instellen (Hero4) 6 out of 10 based on 39 ratings.

Deze handleiding legt uit hoe je de GoPro Hero4 kunt bedienen met een GoPro WiFi remote of met behulp van de GoPro app. De handleiding voor de GoPro Hero3 vind je hier.

  1. ‘Pairing Mode’ activeren
  2. GoPro WiFi remote koppelen
  3. GoPro app

1. ‘Pairing Mode’ activeren

Zet de Gopro Hero4 aan. Druk op de button aan de linkerzijde van de camera (met de lens naar je toe gericht) en hou deze een aantal seconden vast. De WiFi Mode opties worden weergegeven op het display. Druk op de button aan de voorzijde van de GoPro en blader door het WiFi Mode menu. Selecteer ‘REM CTRL’ en druk op de button aan de bovenzijde van de camera om de keuze te bevestigen. Als één van de opties ‘Existing’, ‘New’ of ‘Back’ verschijnt kies je voor ‘NEW’. Op het scherm verschijnt nu de melding dat de GoPro in ‘Pairing Mode’ is voor de komende 3 minuten. Leg de camera weg en pak de remote.

2. GoPro WiFi remote koppelen

Zorg er voor dat de remote uit staat, druk dan op de rode button en hou deze vast. Terwijl je deze button vast houdt druk je kort op de witte ‘Power’ button. De remote gaat aan zal twee naar elkaar toekomende pijlen weergeven. Je kunt nu de rode button loslaten. Nu is ook de remote in ‘Pairing Mode’.

Beide apparaten geven nu de naar elkaar toekomende pijlen weer. Na ongeveer een minuut zullen de camera en remote gekoppeld zijn. Als de remote je vraagt om een nieuw apparaat te koppelen klik je op de ‘Mode’ button en selecteert ‘No’. Druk daarna op de rode button om de keuze te bevestigen. Op de remote is nu een WiFi icoon zichtbaar dat aangeeft dat de koppeling succesvol verlopen is.

3. GoPro app

Installeer de GoPro app via de AppStore (Apple) of Google Play (Android). Ga na het installeren van de app naar de instellingen van je smartphone of tablet en zoek het WiFi menu. Selecteer het GroPro WiFi netwerk en voer het wachtwoord in. Het standaard wachtwoord is ‘goprohero’. Hierna is de GoPro Wifi verbinding klaar voor gebruik.

GoPro app

Heb je een momentje?

Hoe nuttig is deze handleiding voor jou? Feedback