Cookies
ElektronicaWeb gebruikt cookies voor de volgende doeleinden:

Meer informatie?
Lees ons Privacy statement. Akkoord

GoPro WiFi instellen (Hero3)

59 beoordelingen
GoPro WiFi instellen (Hero3) 8 out of 10 based on 59 ratings.

Met deze handleiding kun je de GoPro Hero3 bedienen met een GoPro WiFi remote of met behulp van de GoPro app. Deze handleiding is ook geschikt voor de GoPro Hero2 met Wifi BacPac.

  1. WiFi inschakelen op GoPro Hero3
  2. Wireless controls op GoPro
  3. GoPro WiFi remote
  4. GoPro app

1. WiFi inschakelen op GoPro Hero3

Zet de Gopro Hero3 aan en schakel WiFi in. Doe dit door te drukken op de WiFi knop. De WiFi modus wordt nu ingeschakeld met de laatst gebruikt configuratie.

Gopro Hero3

2. Wireless controls op GoPro

Allereerst moet je de GoPro Hero 3 correct instellen. Zie bovenstaande afbeelding voor de locaties van de verschillende knoppen. Druk op de ‘Mode’ knop (1) om door het instellingen menu te bladeren. Druk vervolgens op de ‘S’ knop (2) bij het gereedschapslogo. Gebruik opnieuw de ‘Mode’ knop om te bladeren naar Wireless controls. Druk daarna weer op de ‘S’ knop om in de Wireless controls te komen. Hier zie je een WiFi icoon met de tekst OFF. Voor het onderliggende menu druk je weer op de ‘S’ knop. Daarna gebruik je de knop ‘Mode’ om WiFi RC te kiezen, ga je gebruik maken van de GoPro app kies dan voor ‘phone & tablet’. Deze bevestig je wederom met de ‘S’. Met de ‘Mode’ knop kies je dan voor ‘current’ (huidig) of ‘new’ (nieuw) en deze bevestig je dan opnieuw met ‘S’.

Heb je een GoPro WiFi Remote? Ga dan verder met ‘GoPro WiFi Remote’. Wil je de GoPro Hero bedienen met de GoPro app? Spring dan naar ‘GoPro app’.

3. GoPro WiFi Remote

Zie onderstaande afbeelding voor de locaties van de verschillende knoppen op de GoPro Wifi remote. Zet de GoPro Wifi Remote aan. Houd de oranje ‘O’ knop ingedrukt, tegelijkertijd druk je één keer op de ‘mode’ knop. Zodra je twee naar elkaar wijzende pijltjes ziet kun je de ‘O’ knop loslaten. Er zal een vinkje verschijnen zodra de GoPro camera en de WiFi remote ge-paired zijn. Het LCD display van de remote zal nu hetzelfde weergeven als het LCD scherm van de GoPro Hero.

GoPro Hero3

4. GoPro app

Installeer de GoPro app via de AppStore (Apple devices) of via Google Play  (Android devices). Ga na het installeren van de app naar de instellingen van je smartphone of tablet en zoek het WiFi menu. Laat het apparaat scannen op draadloze netwerken. Vervolgens moet je het GroPro WiFi netwerk selecteren en het wachtwoord invoeren. Het standaard wachtwoord is ‘goprohero’.

Hierna is de GoPro Wifi verbinding klaar voor gebruik. Start de app en je kan allerlei instellingen wijzigen en de controle over de camera overnemen!

GoPro Hero3

Deze GoPro WiFi handleiding is ook geschikt voor de GoPro Hero2 met WiFi BacPac. Probeer de GoPro ook eens op de mountainbike!

Heb je een momentje?

Hoe nuttig is deze handleiding voor jou? Feedback